• Alle sider

Automatisk varslingsanlæg (AVA)

 

AVA-anlæg

Automatisk varslingsanlæg sikre effektiv varsling af bygninger, hvis en brand eller anden fare skulle opstå. Varslinger giver personer i bygningen besked om, at de skal forlade bygningen. Varslingen kan ske via røgdetektorer eller via brandtryk. Varslingen kan ske via sirener eller som at et Talevarslingsanlæg. Talevarslingen sker via højtalere, som beder personer om at forlade bygningen på betryggende vis.

Tonevarsling og talevarsling opsættes i bygninger, hvor der er behov for at flere områder varsles og evakueres samtidigt. Talevarsling kan kombineres med musik og AV installationer således, at der afspilles musik og gives beskeder over varslingsanlægget i det daglige.


Køb AVA varslingsanlæg hos @larmteknik

@larmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af AVA automatisk varslingsanlæg og hjælper gerne med rådgivning og sparring inden dit næste køb af med tone- eller talevarslingsanlæg.

@larmteknik er også din samarbejdspartner, når dit AVA varslingsanlæg skal serviceres, så det altid er et driftsikkeret og funktionelt anlæg.

Hos @larmteknik er vi altid klar på telefonerne 24 timer i døgnet, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi anbefaler dig at købe dette varslingssystem, hvis du gerne vil have maksimal beskyttelse. Systemet er af høj kvalitet og har en høj brugervenlighed, så både unge som ældre kan anvende det. 

Har du styr på, hvem du lukker ind?

@larmteknik A/S er et af de få firmaer på Fyn, som kan tilbyde at lave både
tyverialarmer, adgangskontrol, talevarsling, TV overvågning, brandalarm og tavlesikring.

 

Kontakt

Tlf. 64 79 19 09
E-mail: info@alarmteknik.dk
CVR: 32 14 43 65

  

    TILMELD NYHEDSBREV@larmteknik Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

@larmteknik Fåborg
 
Telemarken 9A, 5600 Fåborg

@larmteknik Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 GudbjergFølg os her:
facebook linkedin

 

×

Tilmeld Nyhedsbrev

*  Din e-mail:  
    Navn: