• Alle sider

Sikker tyverialarm i dit hjem

 

PRIVAT

Hos @larmteknik er vi interesseret i at give dig mulighed for at finde netop dén alarm, som passer til dit behov. Vi har mange års erfaring i at rådgive og vejlede, så du kan være sikker på at få den mest optimale løsning, hvis du kontakter os for professionel bistand.

Når man handler alarm, er det helt sikkert et område, hvor det er nødvendigt, at du er fuldstændig klar over, hvilke behov du har. Vi vil derfor råde dig til at gennemgå ønsker og behov i forhold til at sikre din bolig, bedst muligt, før du bestemmer dig endeligt for et alarmsystem.

Mange føler sig ikke sikre og trygge i eget hjem mere, og det er naturligvis noget, som skal tages alvorligt. Heldigvis er der i løbet af de senere år kommet så mange fantastiske produkter på markedet, som kan hjælpe dig med at sikre dit hjem. Du har større chancer for at undgå indbrud, tyveri og hærværk på boligen, hvis du får installeret den helt rigtige type alarm. 

Som specialister på området, har @larmteknik udvalgt nogle af de absolut bedste produkter fra de førende producenter på markedet, og det giver dig et attraktivt udvalg af pålidelige alarmer at vælge i mellem.

 

ERHVERV

@larmteknik er din samarbejdspartner når det gælder professionelle tyverialarmløsninger uanset dit sikringsbehov. Vi er ISO 9001 certificeret inden for automatisk indbrudsalarm (AIA) og kan udfører komplette og avancerede tyverialarmanlæg til alle sikring niveauer. Vi overholder Forsikring & Pensions retningslinier, så du som kunde i @larmteknik altid er sikret den bedste løsning og det rigtige sikringsniveau. Vores tyverialarmer kan integreres med Adgangskontrol og TV-overvågning, så du får en platform med alle dine sikringsløsninger samlet nemt og overskueligt. Der er mulighed for, at du kan overvåge og styre din alarm fra en App til smartphone og tablet. Har du behov for tyverialarm og adgangskontrol på flere adresser, kan du fra en central brugerflade styre alle dine koder og logge dig på din alarmløsning, så du altid har et nemt overblik over alle dine sikringsinstallationer.  

@larmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af AIA tyveriinstallationer og hjælper gerne med rådgivning og sparring inden du vælger din tyverialarm.

@larmteknik er også din samarbejdspartner, når dit tyverialarmanlæg skal serviceres, så det altid er et driftsikkeret og funktionelt anlæg.

Har du styr på, hvem du lukker ind?

@larmteknik A/S er et af de få firmaer på Fyn, som kan tilbyde at lave både
tyverialarmer, adgangskontrol, talevarsling, TV overvågning, brandalarm og tavlesikring.

 

Kontakt

Tlf. 64 79 19 09
E-mail: info@alarmteknik.dk
CVR: 32 14 43 65

  

    TILMELD NYHEDSBREV@larmteknik Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

@larmteknik Fåborg
 
Telemarken 9A, 5600 Fåborg

@larmteknik Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 GudbjergFølg os her:
facebook linkedin

 

×

Tilmeld Nyhedsbrev

*  Din e-mail:  
    Navn: