• Alle sider
 

Brandventilation (ABV)

 

ABV-anlæg til private og erhverv

Brandventilation skal være med til at fjerne varme og røg fra en brændende bygning, med det formål at sikre røgfrie flugtveje. Samtidig er formålet at sørge for, at risikoen for overtænding forsvinder samt at reducere brand- og røgudbredelsen. Desuden er et ABV-anlæg med til at gøre det sikrere og lettere for brandvæsenet at komme ind i bygningen samt beskytte bygningens indhold og konstruktioner. Selve anlægget er sat sammen af forskellige komponenter som bl.a. oplukkeligt ovenlys, åbninger for erstatningsluft, automatisk og/eller manuel aktivering samt faste og/eller bevægelige røgskærme.

@larmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af ABV installationer og hjælper gerne med rådgivning og sparring inden dit næste projekt med brandventilation.

@larmteknik er din samarbejdspartner, når dit ABV bandventilationsanlæg skal serviceres for et driftsikkeret og funktionelt anlæg.


Køb et ABV-anlæg hos @larmteknik

Det mest væsentlige formål med at installere et ABV-anlæg er, at man skal sikre personerne i bygningen og reducere røgfaren. Desuden skal man øge flugtmulighederne, hvilket ikke må glemmes. Vi hos @larmteknik anbefaler dig eller din virksomhed at få installeret dette anlæg i dit hjem eller i dine bygninger. Det er en investering, der vil redde liv, og derfor bør du handle nu. Vores dygtige personale er altid klar til at hjælpe og rådgive.

Har du styr på, hvem du lukker ind?

@larmteknik A/S er et af de få firmaer på Fyn, som kan tilbyde at lave både
tyverialarmer, adgangskontrol, talevarsling, TV overvågning, brandalarm og tavlesikring.

 

Kontakt

Tlf. 64 79 19 09
E-mail: info@alarmteknik.dk
CVR: 32 14 43 65

  

    TILMELD NYHEDSBREV@larmteknik Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

@larmteknik Fåborg
 
Telemarken 9A, 5600 Fåborg

@larmteknik Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 GudbjergFølg os her:
facebook linkedin

 

×

Tilmeld Nyhedsbrev

*  Din e-mail:  
    Navn: