• Alle sider

Brandalarm (ABA)

 

Sikre dine kære og dine værdier med et brandalarmanlæg

At føle sig sikker i sit hjem er ekstremt vigtigt, og den bedste måde at garantere denne tryghed på, er ved at installere en brandalarm. Ved at installere en brandalarm, har du investeret i noget værdifuldt, nemlig andres liv. Hvis du har et pålidelig brandalarmanlæg, er du garanteret tryghed. Når der opstår brand, er hvert eneste sekund utrolig dyrebart, og derfor er vi hos @larmteknik, certificeret til at installere ABA automatisk brandalarm anlæg, som sikrer personer og værdier.

 

Oplev 100% tryghed med trådløs brandalarm

Brand og røgskader er nogle af de ting, der kan ødelægge og ruinere allermest, og i de værste tilfælde kan de koste menneskeliv. Derfor kan det uden tvivl godt betale sig at investere i et brandalarmanlæg fra @larmteknik, så du kan føle sig sikker og sove trygt om natten. Man er nået ufatteligt langt i udviklingen af brandsikring, og man er kommet frem til en masse effektive modeller. Med et brandalarmanlæg fra @larmteknik kan du og din familie eller dine medarbejdere føle sig sikre. Vi projekterer anlæggene, så de passer til omgivelserne.

ABA-anlægget tilkalder automatisk brandvæsnet, hvis en brand skulle opstå. Der er derfor kort reaktionstid for beredskabet i forhold til en hurtig slukningsindsats til gavn for personer og bygninger.

 

Hvor opsættes ABA – Automatisk brandalarm anlæg

ABA-anlæg opsættes i skoler, institutioner, sygehuse, store komplekse bygninger, store kontorbyggerier, haller og andre bygninger, hvor man vil sikre hurtig evakuering i tilfælde af brand eller sikre sine værdier.

@larmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af ABA Automatisk brandalarmanlæg og hjælper gerne med rådgivning og sparring inden dit næste projekt med brandventilation.

@larmteknik er din samarbejdspartner, når dit ABA Automatisk brandalarmanlæg skal serviceres for et driftsikkeret og funktionelt anlæg.

 

 

Har du styr på, hvem du lukker ind?

@larmteknik A/S er et af de få firmaer på Fyn, som kan tilbyde at lave både
tyverialarmer, adgangskontrol, talevarsling, TV overvågning, brandalarm og tavlesikring.

 

Kontakt

Tlf. 64 79 19 09
E-mail: info@alarmteknik.dk
CVR: 32 14 43 65

  

    TILMELD NYHEDSBREV



@larmteknik Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

@larmteknik Fåborg
 
Telemarken 9A, 5600 Fåborg

@larmteknik Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg



Følg os her:
facebook linkedin

 

×

Tilmeld Nyhedsbrev

*  Din e-mail:  
    Navn: